Pagina's

JR Massagetherapie

Praktijkgegevens

Nieuwenhuijsenlaan 38

Amstelveen

KVK nummer 74060554

Contact opnemen

06-30111133

©2019 by JR Massagetherapie. Proudly created with Wix.com

Over mij

Graag stel ik mij aan u voor....Mijn naam is Jagoda Rodic en ik ben opgegroeid onder de rook van Amsterdam. Tegenwoordig woon en werk ik in Amstelveen.

Sport, bewegen en "zorgen voor" heeft altijd een grote rol gespeeld zowel in mijn werk als in mijn privé leven. Inmiddels ben ik beland op een punt waar ik alle drie eindelijk heb weten samen te voegen.

 

Naast mijn persoonlijke levenservaring heb ik ook veel geleerd en ervaring opgedaan in de zorg. Al ruim 22 jaar ben ik werkzaam als Verpleegkundige, waarvan de laatste 15 jaar (tot heden) op de Spoed Eisende Hulp.

20 jaar geleden wilde ik al de opleiding Sportmassage doen, maar aangezien ik al in de zorg werkte en een gezin had met jonge kinderen, heb ik dat tijdelijk uitgesteld. Spijt heb ik er niet van, want ik heb als (SEH) Verpleegkundige veel geleerd en ervaringen opgedaan. Iets wat ik nu zie als één van mijn voordelen als Massagetherapeut.

Nadat ik mijn diploma Sportmassage bij het NGS had behaald, was mijn honger naar kennis nog niet gestild.... In 2018 heb ik een 3-jarige HBO opleiding Massagetherapie bij Esoterra afgerond. Tijdens deze opleiding heb ik tevens extra cursussen en opleidingen afgerond.

Één van deze opleidingen is de Orthopedische Massagetherapie die ik in Canada en in Amerika heb gevolgd. Ik had eindelijk iets gevonden waarin ik mij helemaal thuis voelde! Ik ben erg gepassioneerd in het Massage vak dus uitgeleerd ben ik nog niet.. Inmiddels ben ik de enige gediplomeerde Orthopedische massagetherapeut in Nederland. Momenteel ben ik bezig met Myoskeletale therapie waar ik ontzettend enthousiast over ben omdat het snel en goede resultaten kan geven.

Wat kunt u van mij verwachten?

Professionaliteit, duidelijkheid en discretie staan bij mij hoog in het vaandel. Ik ben enthousiast in mijn vak, doe de nodige research om iemand beter te kunnen helpen, maar verwijs wel door indien nodig naar bijvoorbeeld een arts of een andere hulpverlener.

Wat belangrijk is voor u om te weten is, dat ik een klachtgerichte Massagetherapeut ben.

Belangrijke Opleidingen Massagetherapie:

Esoterra 3 jarige HBO opleiding (NL)

Niagara Falls (Canada) Orthopedic Massage Therapy

Dallas (Usa) Orthopedic Massage Therapy

Dublin (Ireland); Mysokeletal Therapy: Treating Trapped Nerves

Dublin (Ireland): Myoskeletal Therapy; Technique Tour