JR Massagetherapie

Adres

Nieuwenhuijsenlaan 38

Amstelveen

Contact opnemen

06-30111133

©2019 by JR Massagetherapie. Proudly created with Wix.com

OVER MIJ

Graag stel ik mij aan u voor....ik ben Jagoda Rodic en ben opgegroeid onder de rook van Amsterdam. Tegenwoordig woon en werk ik in Amstelveen.

Sport, bewegen en "zorgen voor" heeft altijd een rol gespeeld zowel in mijn werk als in mijn privé leven. Inmiddels ben ik beland op een punt waar ik alle drie eindelijk heb weten samen te voegen.

 

Naast mijn persoonlijke levenservaring heb ik ook veel geleerd en ervaring opgedaan in de zorg. Al ruim 22 jaar ben ik werkzaam als Verpleegkundige waarvan de laatste 15 jaar (tot heden) op de Spoedeisende Hulp.

20 jaar geleden wilde ik al de opleiding Sportmassage doen maar aangezien ik al in de zorg werkte en een gezin had heb ik dat tijdelijk uitgesteld. Spijt heb ik er niet van want ik heb als (SEH) Verpleegkundige veel geleerd en ervaringen opgedaan. Iets wat ik nu zie als één van mijn voordelen als Massage Therapeut.

Nadat ik mijn diploma Sportmassage bij het NGS had behaald, was mijn honger naar kennis nog niet gestild.... In 2018 heb ik een 3-jarige HBO opleiding Massagetherapie bij Esoterra afgerond. Tijdens deze opleiding heb ik extra cursussen en opleidingen afgerond.

Één van deze opleidingen is de Orthopedische Massagetherapie die ik in Canada en in Amerika heb gevolgd. Ik had eindelijk iets gevonden waarin ik mij helemaal thuis voelde! Ik ben erg gepassioneerd in het Massage vak dus uitgeleerd ben ik nog niet..

Wat kunt u van mij verwachten?

Professionaliteit, duidelijkheid en discretie staan bij mij hoog in het vaandel. Ik ben enthousiast in mijn vak,  doe de nodige research om iemand beter te kunnen helpen maar verwijs wel door indien nodig naar bijvoorbeeld een arts of een andere hulpverlener.

Wat belangrijk is voor u om te weten, dat ik een klachtgerichte Massage Therapeut ben.

 

Belangrijke Opleidingen Massagetherapie:

Esoterra 3 jarige HBO opleiding (NL)

Niagara Falls (Canada) Orthopedic MassageTherapy

Dallas (Usa) Orthopedic Massage Therapy + diplomering

Dublin (Ireland); Erik Daltons Mysokeletal: Treating Trapped Nerves